Hulpverlening

U zoekt hulpverleners voor uw evenement

Voor alle grote evenementen is de inzet van hulpverleners verplicht. Rotterdam-EHBO kan deze hulpverleners leveren. Bent u op zoek naar hulpverleners voor uw evenement, stuurt u dan even een email naar onze hulpverleningsafdeling of pak de telefoon en belt u ons even.

hulpverlening@rotterdam-ehbo.nl

Gerad Ardon, 06-22 994 152

Bent u EHBO-er en wilt u zich aanmelden als hulpverlener

Lijkt het u ook wel iets om als hulpverlener aan de slag te kunnen, laat het ons weten en wij brengen u in contact met leuke evenementen waar u als hulpverlener aan de slag kunt. Bij evenementen in en om Rotterdam wordt regelmatig een beroep gedaan op de Rotterdam-EHBO. Zonder goed georganiseerde hulpverlening kan een evenement niet plaatsvinden. Dit geldt ook voor evenementen door vrijwilligers, denk hierbij aan een wedstrijd van een voetbalvereniging. Daarom kan een organisatie van een evenement een beroep doen op de leden. De leden hebben de instelling om mensen in acute nood door ongeval of plotseling optredende ziekte belangeloos te helpen. De hulpverlener is dus iemand die, in geval van nood, op kan treden. De hulpverlener doet het nooit alleen, samen met een andere hulpverlener functioneert hij in een tweetal.

Hulpverleners die belangstelling hebben moeten zich opgeven voor de diverse diensten. Na opgave krijgt de hulpverlener een brief met de aanstelling. Dit is tevens een bewijs van toegang tot het evenement.

Interesse? Laat je informeren en/of meld je aan bij Gerad Ardon, hulpverlening@rotterdam-ehbo.nl of 06-22 994 152.

(Een geldig EHBO-diploma is hiervoor wel een vereiste).

31-1172-148469